Rólunk mondták ügyfeleink

Weboldalkészítéssel foglalkozó cégként, nagyon fontos számunkra, hogy az általunk készített weboldalak problémamentesen üzemeljenek a nap 24 órájában, illetve ha kérésünk vagy kérdésünk lenne, akkor arra rövid időn belül a megfelelő megoldást ill. választ kapjuk. Több tárhelyszolgáltatót kipróbáltunk már, mert tapasztaltuk, hogy a mindenhol beígért 99.999% -os rendelkezésre állás, általában csak üres marketing szöveg. Előfordult, hogy naponta többször leálltak a szerverek – akár órákra vagy még több időre -, mert azokat telezsúfolták ügyfelekkel. Néhány helyen hihetetlenül amatőr megoldásokkal találkoztunk. A mi ügyfeleink ilyenkor azt látják, hogy áll a weboldaluk és ezt mi nem engedhetjük meg! A költözésre nehezen vettük rá magunkat, mert több tucat weboldal átköltöztetéséről volt szó. A helyzet nem javult, így ezt megelégelve kerestük fel a PrémiumTárhely szolgáltatót, ahol azonnal nagyon készségesen álltak hozzánk, segítettetek a weboldalaink átköltöztetésében is. Ami azt illeti, a lehető legjobb döntést hoztuk, hisz azóta már több tucat domaint és tárhely csomagot is igényeltünk a Prémiumtárhelynél és nem is gondolkodunk más szolgáltatóban. Akár domain-re, akár tárhelyre tartunk igényt, szinte fénysebességgel elintéznek mindent helyettünk, nekünk csak a papírokat kell aláírni. Bátran ajánlhatom azoknak, akik stabil, megbízható tárhelyet, és egy mögötte álló profi, segítőkész csapatot keresnek.

Balogh Béla - Easypage software kft.

A szokásosnál segítőkészebbek és érdeklődőbbek az ügyfelek elégedettsége és a szolgáltatásuk minősége felől, ami nagyon pozitívan hatott rám, és a borozó tulajdonosaira is. Emellett még a gyors ügyintézés és a próba tárhely biztosítása is rendkívül nagy bizalommal töltött el. Bízom benne, hogy a többi munkámhoz is igénybe tudom majd venni a szolgáltatásukat.

Csizmadia László - PDLF Kft

Mindenképpen szeretném jelezni és egyben megköszönni, hogy nagyon korrekt az Ön és cége hozzáállása és segítőkészsége. Maradjanak meg ilyennek!

Varga Patrik - Interled Kft.