Mit értünk rendelkezésre állás alatt?

Részletes statisztikák

Folyamatos monitorozás

A tárhelyek erőforrásait folyamatosan monitorozzuk, ezek az adatok ügyfeleink számára is naprakészen, közvetlenül elérhetőek. Így mindig követhető, hogy mekkora szabad kapacitás áll még rendelkezésre.

Minőségi szerverek

EVO webtárhely szervereink Dell PowerEdge szerverek, melyeket redundánsan konfigurált (RAID 1 tükrözés), villámgyors SSD (Solid Starte Drive) adattárolókkal üzemeltetünk. A számítási feladatok gyors elvégzéséről 1-2 db, 4 vagy 6 magos Intel® Xeon® CPU gondoskodik, valamint a bőséges 32-64 GB DDR3 ECC hibajavító RAM is segíti a munkát.

Biztonságos adattárolás

A RAID 1/10 redundáns adattárolásnak köszönhetően minden adatát biztonságban tudhatja. Mentőszerverünkben 4 magos Intel® Xeon® CPU dolgozik, 12 GB DDR3 ECC (hibajavító) RAM, 45 TB hasznos kapacitás mellett, Rsync, R1Soft, (S)FTP protokollok támogatásával. Napi, heti és havi adatmentést végzünk a tárhelyeken tárolt adatokról.

Profi szoftverek

A webtárhely szolgáltatások kezelőfelülete (Ügyfélkapu), a tárhely kezelő cPanel/WHM szoftver, valamint az Installatron szoftvertelepítő is egyaránt magyar nyelven elérhető. A háttérben a CloudLinux operációs rendszer és a ConfigServer Security & Firewall integrált tűzfal megoldás mind a stabil üzemelés egyik alappillérei.

Állandóan ideális hőmérséklet

Szervertermeink hideg-meleg soros, N+1 redundáns kialakításúak. Mindezek, valamint a DX (Direkt eXpanziós) hűtési rendszer és a 410C és 407C hűtőközeg gondoskodnak arról, hogy 25 ± 2 ℃ legyen az állandó hőmérséklet.

Hatalmas sávszélesség

Hálózatunk villámgyors belföldi és külföldi irányába is: 1000 Mbit/s-os Cisco Catalyst switcheket használunk. Minden szerverünk legalább 1 Gbit/s sebességgel csatlakozik a gerinchálózat irányába. A BIX felé, belföldre 10 GBit/s, nemzetközileg 1000 Mbit/s uplink sebességen érjük el a külvilágot.

Stabil áramellátás

Szervertermünkben valós szinuszos, online, kettős konverziós UPS figyeli az elektromos hálózatot és biztosítja a szerverek működését áramkimaradás esetére is.

Comments are closed.